• noimage

    noimage

Place Category: Magyar

  • Photos
  • Map

    No Records Found

    Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Reviews

    3 Reviews on “Bíbor Liliom Étterem”

    Overall:
    • laszlo-tamas
      9 years ago

      SZUPER volt a mi esküvőnk is!!!
      2010-ben volt és minden a legnagyobb rendben zajlott!
      Az étel hmmm…. Isteni volt!
      Köszönjük nekik!!! <3

    • jozsef-fonix
      9 years ago

      Ezúttal szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a legszebb napunkat ilyen csodálatosan megszervezték!
      2014-ben tartottuk esküvőnket a Bíbor Liliom étteremben.
      Köszönet a gyönyörű díszítésért, a felszolgáló lányok kedvességéért és a maximális kiszolgálásért.
      Külön köszönet a nagyon finom és egyben bőséges ételekért!
      Hát és a hangulat fergeteges volt, amit az önök zenésze biztosított!

      Mindennel meg voltunk elégedve és azóta is rendszeresen járunk az étterembe!
      Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
      KÖSZÖNJÜK !!!
      (-;

    • avtrog Listing Owner
      12 years ago

      Augusztusban volt az esküvőnk, amit a Bíbor Liliom Étteremben tartottunk. Elöljáróban annyit, hogy nem az étterem ellen írom ezt a leírást, hanem az utánunk következő sorstársaink érdekében.
      Az étterem tulajdonosával már hónapokkal az esemény előtt találkoztunk. Akkor számunkra az ár volt a döntő, ezért kedvezményt kértünk, hivatkozva arra, hogy a helyet teljesen megtöltjük és emiatt nagyobb forgalmuk lesz. A tulajdonos 10 % kedvezményt ígért. Ezt leírtuk mindketten a saját írásunkkal emlékeztetőnek. (1. jó tanács: ilyen dokumentumot mindig alá kell íratni, esetleg emailben visszaigazoltatni!)
      Az esküvő előtt egy héttel ismét találkoztunk az étterem tulajdonosával a részletkérdések megtárgyalása céljából. A beszélgetés végén meglepetésünkre megkérdezte, hogy milyen menüt is rendeltünk, mert ő elvesztette (!) a papírját. Mondtuk, hogy mit és mennyiért, de ő az árat letagadta és kikelt magából. Mi határozottan állítottuk azt amit megbeszéltünk. Tisztában volt vele, hogy egy héttel a leszervezett esküvő előtt már a tárgyalási pozíciónk igen gyenge, mert már nem tudunk változtatni semmin és mondta, hogy ennyi és kész. Nyeltünk egy nagyot, más lehetőség híján és mondtuk rendben. Szokásos menüt választottunk éjfélre pedig káposztát. Korlátlan italfogyasztást kértünk úgy, hogy a röviditalt mi visszük. (2. jó tanács: ha ilyet kérsz, tisztázd hogy meddig tart. Időtartamra vagy az esküvő végéig, függetlenül attól hogy meddig tart)
      Az esküvőnk szertartásai 13 és 14 órakor kezdődtek, ezért a násznép 15 órakor ért az étterembe. Normális módon az italfogyasztás is ekkor kezdődött. Aznap nagyon meleg volt, 30 fok felett, ezért bőséggel fogyott az ásványvíz. Légkondicionáló nem volt és 60-70 ember nagyon befűtötte a helyet, nagyon fülledt volt a levegő, hiába volt minden nyílászáró nyitva. Több vendég panaszkodott is emiatt. (3. jó tanács: hőségben ne menj légkondi nélküli zárt étterembe, mert az idősebbek nem fogják bírni!) Éjfélkor se szó, se beszéd váratlanul kihozták az éjféli kaját. Lehet, hogy nem szokás, de elvártam volna hogy szólnak előtte, mert a teljes forgatókönyvet felrúgta. Előtte akartuk a menyasszonytáncot, mert sokan csak arra vártak, hogy indulhassanak haza. Az étkezés után egyre több vendég panaszkodott nálunk, hogy nem kapnak ásványvizet, üdítőt vagy sört. A pincér fiú azzal magyarázta, hogy kifogytak (!) a készletből. Összességében azért senki nem szomjazott. Később, amikor a hangulat felerősödött, beindult az igazi buli, a tulaj fehér kesztyűben elkezdett takarítani jelezvén hogy most már a vége felé járunk a lagzinak. Ekkor kb. 2 óra volt. Ezután már nem adtak inni semmit, mondván elfogyott a készlet és véget ért a korlátlan (!) ital fogyasztás. Azt állították, hogy ez csak 10 órás időtartamra vonatkozik és hogy szerepel a honlapjukon. Szó nem volt ilyenről, a mai nap leellenőriztem és szó szerint azt írják, hogy „időkorlátozás nincsen”! Na ez volt az a pillanat, ami kicsit rontott a buli hangulatán, mert a vendégek is szembesültek a problémával. A vendéglátósok különféle ürügyeket találtak ki, hogy miért kell vége legyen az estének: hangos a zene, összepiszkoltuk a tánctér padlóját, rosszul viselkedünk, egy ember hányt az udvarban, stb. Ez mind olyan dolog, ami szerintem egy jó lagzi része. Végül abban egyeztünk meg, hogy a további fogyasztást már fizetni kell. Megjegyezendő mégis találtak ásványvizet és egyéb elfogyott (!) italokat. Ott voltunk még 2-3 órát és fogyasztottunk kb. 4000 Forintért. Leginkább ez bizonyítja, hogy mennyire rossz vendéglátók voltak, mert ha nincs ez a színjáték a végén akkor ennek kb. 10x ennyit fizettük volna borravalónak. Összességében jól jártunk, mert kevesebbet fizettünk és a buli is remekül sikerült, nem tudta elrontani az étterem tulaj a hangulatunkat! Én a fentiek miatt minden házasulni vágyó helyében távolról elkerülném a helyet!

    Leave a Review

    Overall:
    Select a rating