Keresés
Keresés: Hely:

Kulcsszó

Város, megye, vagy irányítószám

Részletes Keresés

Iskola utcai Óvoda

Iskola utcai ÓvodaIskola utcai Óvoda

(17 Szavazat)

Óvodánk két épületben működik, összesen 210 kisgyermek nevelésével foglalkozunk.

Az Iskola utcai épületet tágas, szép, parkosított udvar veszi körül, ahol a gyermekek mozgásfejlődését korszerű játékok biztosítják. A Batthyány térről jól megközelíthető. A szülőknek könnyebbséget jelent, hogy szomszédságában bölcsőde és általános iskola is megtalálható.

A Toldy Ferenc utcai épület teraszokkal és udvarral a vár oldalán helyezkedik el; a Moszkva térről gyalogosan vagy autóval közelíthető meg.

Mindkét épület jól felszerelt tornateremmel rendelkezik, melyben olyan fejlesztő felszereléseket biztosítottunk, amelyek minden igényt kielégítenek az ovisok mozgásának fejlesztésére.

Az Iskola utcai óvodában 2 kis-, 2 középső-, 2 nagycsoport; a Toldy utcai óvodában 1 kis-, 1 középső-, 2 nagycsoport működik. A csoportok létszáma nem haladja meg a 25 főt. A csoportszobák tágasak, jól felszereltek. Arra törekszünk, hogy a gyermekek kulturált, ízléses környezetben nevelkedjenek, melyben minél otthonosabban érezhessék magukat.

Minden csoportban szakképzett, szakmailag jól felkészült óvónők és dadusok gondoskodnak a gyermekekről. Nevelőmunkánk során a gyermekek személyiségének fejlesztéséhez a számukra legmegfelelőbb módszereket választjuk ki, a korosztályi és helyi sajátosságokat figyelembe véve. Az óvodapedagógusok munkájának középpontjában a gyermekek állnak, a gyermekek motiválnak bennünket e hivatásra.

Meggyőződésünk, hogy a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlesztését az életkori és egyéni sajátosságok figyelembe vételével lehet csak megvalósítani, a gyermeki személyiség tiszteletben tartásával.

A nevelőtestület munkáját logopédus és fejlesztő pedagógus segíti. Minden évben szűrővizsgálatokat szervezünk a gyermekek egészséges fejlődése érdekében /szemészet, fogászat, hallás/.

A nevelőmunkánk megvalósításához a továbbiakban is jó, segítő kapcsolatot kívánunk kialakítani a szülői házzal. A szülői közösség támogatásával alapítvány működik, mely a felállított céloknak megfelelően segíti az óvodát. Szülői segítséggel a korszerű táplálkozás érdekében gyümölcs-zöldség programot valósítunk meg, így a gyermekek minden nap fogyasztanak vitaminokban gazdag ételeket. A családokkal együttműködve szeretnénk óvodásainknak élményekben gazdag, boldog gyermekkort biztosítani.

2004-ben elkészítettük a Minőségirányítási Programunkat, melynek középpontjában a felhasználók igényeinek minél tökéletesebb kiszolgálása áll, vagyis a gyermek szükségleteinek, a szülők igényeinek való megfelelés. Célunk: olyan színvonalon működtetni óvodánkat, amely kiváltja valamennyi partnerünk elégedettségét, elismerését. Büszkék vagyunk arra, hogy a szülői elégedettség felmérése során, rendkívül jó visszajelzéseket kapott intézményünk.
Iskola u. 44.
01.ker., Budapest 1011
Magyarország

.
Telefon: 225-0409
Fax: 225-04-10
Kapcsolattartó: Katinszki Ferencné
További kategóriák:
 OKTATÁS » Óvodák


Vélemények

Még nincs értékelés írva legyél az első.

Irj Értékelést

Ertekelem a Facebook-on!
Legújabb Cégek
 • DAIRY ÉP Kft.
  Omega köz 1
  2112 Veresegyház
  Veresegyház, Pest megye 2112
  Magyarország

  Vállalatcsoportunk 20 éves tapasztalattal
  2014-12-16 05:28PM
 • Fodrászat és Kozmetika Budapest - BanyaTanya
  Jókai utca 2.
  19.ker., Budapest 1191
  Magyarország

  Fodrászat és kozmetika Kispesten, Budapesten a
  2014-12-01 12:14PM
 • Ács/dc Kft.
  Kálmán Imre utca 11.
  Tát, Komárom-Esztergom megye 2534
  Magyarország

  Társasházak, családi házak és műemlék
  2014-11-21 02:44PM
 • Kókuszolaj rendelés
  11.ker., Budapest
  Magyarország

  A szűz kókuszolaj megbízható szívvédő és
  2014-10-28 08:02AM
 • Céh Kft.
  Szent László tér 20.
  10.ker., Budapest 1102
  Magyarország

  1989-óta működő 80%-ban magyar gyártóknál
  2014-10-22 11:52AM

Hirlink.com parerepublica.ro